Pelgrimspakketten op?

We zijn natuurlijk blij en voelen ons vereerd dat zoveel mensen interesse tonen in het Gelukkigerwijspad. We zagen de stapel routegidsen slinken en konden het werken aan de nieuwe, 3e druk, niet bijbenen. En, zoals het past bij een pelgrimstocht: ook dat vraagt een eigen ritme.

De herziene 3e druk telt 25 pagina's meer en ook 55 (detail)kaarten, aangescherpte informatie, meer foto's en een hele vernieuwde vormgeving. De routegids ligt nu bij de drukker en 21 juni is deze weer beschikbaar!

 

Pelgrimspakketten op?

1

2

3

4

4 Oplossingen

Aanpassingsvermogen is een centraal thema in pelgrimeren. We zijn daarom niet voor een gat te vangen en bieden een aantal mogelijkheden:

Kijk eens bij een verkooppunt

 Er is nog een aantal exemplaren te verkrijgen via de verkooppunten. Dus via hen kan je wellicht nog een pakket krijgen.

 

Verzenden hoort dan vaak niet tot de mogelijkheden. Maar je kan de route al redelijk vanaf de site voorbereiden en dan daar waar je het pakket koopt als startpunt beschouwen.

 

Loop eerst het Geertje Arendspad

Laat je niet uit het veld slaan en begin gewoon met het Geertje Arendspad. Die is nog in voldoende voorraad beschikbaar en vormt een prachtige wandeling en opmaat tot het Gelukkigerwijspad.

Of ga op stap met de gratis GPS-Track

De pakketten zijn dan wel op, de GPS-Track is nog altijd gratis beschikbaar. Dus op die manier kan je wel de route wandelen. En, ja, we weten het: dat is natuurlijk minder leuk dan met alle mooie elementen uit het Pelgrimspakket.

 

Ik wacht liever

Als je gewoon wilt wachten tot het pakket weer beschikbaar is, kan dat ook natuurlijk. Vanaf 21 juni is hij weer verkrijgbaar. Natuurlijk kan je hem al bestellen via de webshop en dan krijg je hem gelijk opgestuurd als het boekje in huis is.

En enkele oplossingen