Pelgrimspakketten op?

We zijn natuurlijk blij en voelen ons vereerd dat zoveel mensen interesse tonen in het Gelukkigerwijspad. We zagen de stapel routegidsen slinken en konden het werken aan de nieuwe, 3e druk, niet bijbenen. En, zoals het past bij een pelgrimstocht: ook dat vraagt een eigen ritme.

We verwachten uiterlijk eind mei weer nieuwe pakketten te kunnen leveren. Wil je een seintje wanneer het zover is? Vul dan onderstaand formulier in:

Hou mij op de hoogte.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

 

Pelgrimspakketten op?

1

2

3

4

5

5 Oplossingen

Aanpassingsvermogen is een centraal thema in pelgrimeren. We zijn daarom niet voor een gat te vangen en bieden 5 mogelijke oplossingen...

Kijk eens bij een verkooppunt

 Er is nog een aantal exemplaren te verkrijgen via de verkooppunten. Dus via hen kan je wellicht nog een pakket krijgen.

 

Verzenden hoort dan vaak niet tot de mogelijkheden. Maar je kan de route al redelijk vanaf de site voorbereiden en dan daar waar je het pakket koopt als startpunt beschouwen.

 

krijg €5 korting bij voorinschrijving

Als je het Pelgrimspakket zo snel mogelijk wilt ontvangen, kan je een voorinschrijving doen. Het pakket is met €5,- korting te ontvangen, dus voor €22,50 i.p.v. €27,50. Zodra we zover zijn krijg je het pakket. Als eerste. Een cadeautje voor het wachten! Bestellen kan in de webwinkel. Gebruik de kortingscode "GEDULDIG WACHTEN". Opmerking: deze korting geldt alleen op Pelgrimspakketten (voor één of twee personen).

 

Loop eerst het Geertje Arendspad

Laat je niet uit het veld slaan en begin gewoon met het Geertje Arendspad. Die is nog in voldoende voorraad beschikbaar en vormt een prachtige wandeling en opmaat tot het Gelukkigerwijspad.

Of ga op stap met de gratis GPS-Track

De pakketten zijn dan wel op, de GPS-Track is nog altijd gratis beschikbaar. Dus op die manier kan je wel de route wandelen. En, ja, we weten het: dat is natuurlijk minder leuk dan met alle mooie elementen uit het Pelgrimspakket.

 

Ik wacht liever

Als je gewoon wilt wachten tot het pakket weer beschikbaar is, kan dat ook natuurlijk. Wil je een seintje als het zover is? Laat dat dan weten via het contactformulier op deze pagina.

En enkele oplossingen